تبلیغات
آموزش آشپزی - گراتن شکم پر سیب زمینی
مواد لازم برای هشت نفر
سیب زمینی: چهار عدد
جعفری خرد شده: چهار قاشق غذاخوری
خامه صبحانه: دو قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده: 250 گرم
پیاز: یک عدد
سیر خرد شده: یک تا دو حبه
فلفل دلمه ای سبز خرد شده: به میزان لازم
هویج متوسط: یک عدد
پودر تخم گشنیز و زیره از هر کدام: یک قاشق مرباخوری
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، ادویه و آویشن: به میزان لازم
پنیر پیتزا: 150 گرم
روغن: به میزان لازم

مواد لازم برای سس گراتن
کره: دو قاشق سوپخوری
روغن مایع: یک قاشق سوپخوری
آرد: سه قاشق غذاخوری
شیر: دو پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
سیر رنده شده: یک حبه
طرز تهیه

سیبزمینیها را آبپز کرده و اجازه میدهیم سرد شوند، سپس پوست آنها را گرفته و به صورت ریز رنده میکنیم و با جعفری، خامه، نمک و فلفل مخلوط مینماییم. پوره آماده شده را درون یخچال قرار داده و مواد میانی را آماده میکنیم. به این صورت که پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ میکنیم. گوشت را به آن اضافه کرده، سپس هویج رنده شده را همراه تمامی ادویهها و سیر افزوده و کمی تفت میدهیم. رب گوجهفرنگی را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. مواد را کنار گذاشته تا خنک شود.

طرز تهیه سس گراتن

روغن و کره را روی حرارت میگذاریم تا کره آب شود، سپس آرد را به آن اضافه کرده و حدود دو دقیقه تفت میدهیم. شیر را اضافه کرده، هم میزنیم تا غلیظ شود، در آخر سیر، نمک و فلفل را اضافه میکنیم. از مایه سیبزمینی به اندازه یک نارنگی باز کرده، از مواد گوشتی بین آن قرار میدهیم و به صورت توپ در میآوریم. توپکها را داخل ظرف نشکن کنار هم چیده و روی آنها سس گراتن گرم میریزیم. روی سس، پنیر پیتزا ریخته و روی پنیر کمی فلفل دلمهای میریزیم. ظرف را در دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 8-10دقیقه قرار داده تا پنیر آب شده و طلایی شود.

منبع : http://dastoorpokht.ir/



تاریخ : دوشنبه 9 آذر 1394 | 05:43 ب.ظ | نویسنده : محمد محمدی | نظرات
.: Weblog Themes By M a h S k i n:.
خرید لوازم دیجیتال|خرید ساعت مچی |خرید تیشرت |خرید تی شرت | خرید پوشاک |خرید لوازم جانبی موبایل| خرید لوازم جانبی خودرو| خرید چراغ قوه ||چراغ قوه | خرید ساعت مچی | ساعت مچی |خرید پاوربانک| خرید شارژر موبایل